Ankara Ticaret Odası İlkokulu

WEB https://atoilkokulu.meb.k12.tr
Adres : UYANIŞ MAH. 1105 SK. NO: 2A KEÇİÖREN / ANKARA
VİZYON : ANKARA TİCARET ODASI İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ; Sürekli gelişen, geleceğe huzur ve güvenle bakabilen, nitelikli eğitimle iyi bir gelecek vaat eden, çevresine model bir okul olmaktır.
MİSYON : ANKARA TİCARET ODASI İLKOKULU OLARAK; Kendisi ile barışık, çevre bilinci gelişmiş, araştırmacı, milli ve manevi değerlere bağlı, teknolojiyi kullanabilen, gelişmeye ayak uyduran, sorumluluk sahibi, paylaşmaya açık, çevresine ve insanlara duyarlı, geleceğe ümit ve güvenle bakabilen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : * Okulumuz biri 2015 ve 2019 yıllarında olmak üzere iki defa beyaz bayrak ödülü almıştır. ..................... . * "Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu´nda istenilen tüm kriterler doğrultusunda yapılan inceleme ve denetim sonucunda okulumuz 3 yıldır "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır.

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim (Tam Gün)
Saatler : İLKOKUL DERS BAŞLAMA ve BİTİŞ SAATLERİ : 09:00 - 14:45 ANASINIFI DERS BAŞLAMA ve BİTİŞ SAATLERİ : SABAH: 08:10 - 13:10 ÖĞLEN: 13:20 - 18:20
Isınma : Doğalgaz Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Uyanış ve Osman gazi otobüs (479-480-481) veya dolmuşları ile rahatlıkla ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Uyanış Mah. 1105. Sok. No:2 Keçiören / ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Keçiören İlçe Merkezi´nde olup, Ulus´a 7 km, Kızılay´a 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 1- Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi 2- Okulum Temiz Projesi 3- Beslenme Dostu Projesi 4- eTwinning Projesi
Diğer Hususlar : Okulumuz; 1- Okulum Temiz Belgesi 2- Temiz Okul, Sağlıklı Okul - Beyaz Bayrak Belgesi 3- eTwinning - eTwinning Okulu 4- Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketine sahiptir.